kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Pete Townshend a postat pe blogul personal anuntul pentru Quadrophenia care va iesi pe piata in octombrie. El obisnuia sa posteze multe informatii pe blogul sau dar s-a suparat pe jurnalistii care luau informatiile din context si le foloseau fara legatura.

Iata ce spune el: “La ora actuala lucrez in studioul meu si lucrez la restaurarea materialelor originale de la Quadrophenia. Bob Pridden face muzica surround si Jon Astley prelucreaza mix-ul original de pe vinil si reevalueaza propriul sau remix din 1996 (cel de pe care se pot auzi incredibilele momente vocale ale lui Roger). Acest pachet, care speram sa iasa in octombrie daca totul merge bine, va fi un altfel de Live at Leeds and Hull – sau chiar un fel de Lifehouse Chronicles. Cu siguranta ca va va placea. Sper asta, deoarece am sacrificat toata vara aceasta ca sa terminam proiectul la timp.

Notele lui Pete nu spun nimic despre viitorul lui The Who. Ei nu au mai fost in turneu de la inceputul lui 2009 din Australia, si ultima data au cantat impreuna in ianuarie la un spectacol de caritate in Londra.

Townshend a spus de mai multe ori ca se gandeste sa se retraga, si spune ca aceasta i-a dat impulsul sa isi termine si memoriile. El a mai spus ca pentru el a reprezentat o povara sa fie principalul compozitor al cantecelor trupei.


www.rollingstone.com