kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Una din piesele de rezistenta si instantaneu recunoscuta ‘Dust In The Wind,’ a celor de la Kansas, va celebra in 2012 a 35-a aniversare. Ca parte a acestei aniversari, compusa de Kerry Livgren si inregistrata pentru prima data de trupa Kansas, va fi editata intr-o editie limitata si o carte aniversara.
Aceasta carte cu coperti cartonate si avand 32 de pagini, va fi in format 6” x 6”, tiparita in 4 culori si va include textele piesei, povestiri personale de la fani si o prefata scrisa de Kerry Livgren. Kerry Livgren va semna cartile comandata pana la 20 octombrie. Cartea va costa 20 $, plus transportul si manipularea, si va putea fi obtinuta exclusiv de pe pagina formatiei Kansasband.com
O parte din veniturile realizate vor fi donate celei mai mari organizatii ce se ocupa cu constientizarea si tratamentul autismului, Autism Speaks. "Aceasta a 35 a aniversare a piesei Dust in the wind, va duce mesajul nostru de constientizare si de tratament, in intreaga lume si va crea, speram si o comunitate de fani Kansas." - Mark Roithmayr - presedintele Autism Speaks.
Cu primul lor album autointitulat si editat in 1974, Kansas a devenit una din cele mai populare formatii, amintind aici si albume precum Leftoverture in 1976 si Point of Know Return in 1977, alaturi de hiturile "Carry on Wayward Son", "Dust In the Wind" si "Point of Know Return".

Formatia alcatuita din Steve Walsh - vocal/keyboard, Rich Williams - chitara, Phil Ehart - tobe, Billy Greer - bas si violonistul David Ragsdale, isi continua concertele si in ziua de azi in fata unei audiente numeroase si va ramane un punct de referinta in formatul muzical al posturilor de radio cu influente rock.