kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Paul Mccartney invita muzicieni renumiti sa inregistreze un album cu preluari ale pieselor sale si a aranjat o colaborare intre trupa The Clash si fiul sau pentru una dintre piesele de pe material.
Fiul lui Paul Mccartney a realizat un cover al unei piese a tatalui sau impreuna cu trupa The Cure. James Mccartney figureaza intr-un album-tribut care cuprinde artisti -printre ei se numara si Billy Joel si BB King- ce interpreteaza piese ale lui Paul McCartney din perioada post-Beatles (cariera solo si impreuna cu formatia The Wings).

Se zvoneste ca Paul a contribuit la aranjarea unei colaborari pentru James care a aparut in calitate de chitarist si baterist pe unele din albumele lui solo; acesta urmeaza sa inregistreze cu rockerii-autori ai piesei "Friday I"m In Love" pentru acest material discografic.
O sursa a declarat pentru ziarul The Sun: "James a fost extrem de entuziasmat sa cante cu The Cure. A fost intotdeauna un mare fan. Au mers cu totii intr-un studio din Sussex si au petrecut acolo timp impreuna."

Se spune ca Paul, in varsta de 68 de ani, e multumit ca The Cure apare pe album din moment ce are o relatie buna cu frontmanul trupei, Robert Smith.
Aceeasi sursa a adaugat: "Pe parcursul anilor, drumurile lui Robert Smith si Macca (Maccartney) s-au intersectat de nenumarate ori si e mandru ca The Cure ii aduce un tribut."
Printre alti artisti care au inregistrat versiuni ale compozitiilor cantaretului de pe albumul "Band On The Run" se numara si cantaretul de muzica country Garth Brooks, Paul Rodgers si rockerii de la KISS care au abordat piesa trupei Wings "Venus and Mars/Rock Show" din 1975.
Legat de colaborarea lor, cei din trupa au scris pe pagina de facebook: "Consideram invitatia de a contribui la un tribut adus unuia dintre cei mai influenti si cei mai mari solisti si compozitori din toate timpurile o onoare. Ca sa nu mai pomenim, o forta creatoare in una din cele mai importante trupe din toate timpurile, The Beatles. Uau!"


www.contactmusic.com