kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Trupa isi va lua revansa pentru anularea spectacolului de anul trecut

U2 au fost anuntati ca si cap de afis prntru prima seara a festivalului de la Glastonbury de anul acesta, unul dintre cele mai mari evenimente de muzica in aer liber. Trupa va canta impreuna cu Coldplay si Beyoncé la punctul culminant al festivalului, care va avea loc in iunie in Somerset, Marea Britanie.

U2 au fost initial programati sa cante la editia de anul trecut a festivalului, dar au trebuit sa renunte cand Bono a suferit o problema la spate. In locul lor au cantat Gorillaz care au aparut ca o inlocuire de ultim moment.

Performanta de anul acesta a trupei U2, de la festivalul Glastonbury va cadea chiar in mijlocul turneului pe care il au acestia programat pe stadioane americane. Deoarece trupa are nevoie de timp si eforturi ca sa isi transporte echipamentele peste ocean, se pare ca ideea acestui turneu va fi abandonata in cele din urma.

In alta ordine de idei, un cantec scris mai demult de catre membri trupei, pe vremea cand erau cunoscuti sub denumirea de Hype va aparea pe coloana sonora a filmului Killing Bono, o comedie despre doi memvri ai Hype wcare nu au continuat colaborarea cu U2. Cantecul "Street Mission," a fost descarcat ilegal de pe net de catre fanii U2 de-a lungul anilor.


www.rollingstone.com