kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Ideea a venit de la fiica lui. Plus: Albume noi de la fiecare din ei

Rod Stewart nu s-a mai intalnit cu Stevie Nicks din1980, cand amandoi inregistrau in acelasi studio din L.A., pana luna trecuta cand au inceput sa discute despre un turneu de 16 concerte. "M-am furisat in spatele lui si l-am prins de mijloc," spune Nicks pentru Rolling Stone. Stewart adauga "As recunoaste acele maini oriunde."

Cei doi nu au mai lucrat impreuna pana in prezent, dar s-au intalnit de multe ori de-a lungul anilor. Nicks isi aminteste o petrecere de Anul Nou acasa la Stewart. Nicks isi aminteste ca Stewart, speriat ca era ametita si ii va sparge colectia de lampi Tiffany lamps, a intrebat-o, "Pot sa iau eu paharul tau de vin inainte sa intri?" am fost oripilata." Stewart raspunde, "Oh, ce scorpie pot sa fiu uneori. Probabil ca vroiam mai mult vin doar pentru mine."

Ideea turneului a venit de la ficele lui Stewart, Ruby si Kimberly. "Ele o iubesc pe Stevie," spune el. "ea este ultra-cool – ca un idol pentru ele." Nicks va deschide concertele de mai bine de trei ore cu momente solo si cu piese clasice ale Fleetwood Macurmate de un set Stewart care va combina piese noi si hituri.

Ei inca mai lucreaza la etapele turneului, dar vor fi portiuni in care vor canta impreuna "Nu vom dezamagi lumea din acest punct de vedere," spune Stewart, adaugand ca spera sa cante in celebrul duet din 1981 al lui Nicks cu Don Henley, "Leather and Lace." Nicks vrea sa cante impreuna cu Stewart in "The First Cut Is the Deepest" si "Reason to Believe." "Ar fi un lucru minunat," spune el. "Amandoi suntem un fel de soprani, asa ca va suna minunat."

In afara turneului, Stewart mai are in plan un LP cu fostul coleg de trupa Jeff Beck‚ primul lor album impreuna de cand cantau impreuna in trupa acestuia in anii 60. Stewart mai discuta si cu cei de la hotelul Caesars Palace din Las Vegas ca sa constinue spectacolele acolo de-a lungul anilor si de asemenea mai pregateste si un spectacol la Carnegie Hall in care sa cante numai materialal de pe American Songbook.

Intre timp, Nicks isi finalizeaza primul ei album soslo din ultima decada. In Your Dreams, programat pe 13 mai si este produs impreuna cu un vechi prieten, Dave Stewart de la Eurythmics. Impreuna au scris 13 cantece de pe noul album, incluzand "Everybody Loves You," inspirat de relatiile amoroase pe care le-au avut cantand impreuna cu partenerii lor (Nicks cu Lindsey Buckingham, Stewart cu Annie Lennox). "stim ce inseamna sa iubesti o persoana si sa iubesti si ceea ce face persoana respectiva," spune ea.



www.rollingstone.com