kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email

Decizia lui Bob Seger de a porni in turneu in primavara aceasta a venit ca un soc pentru multa lume, atat pentru echipa sa de consilieri cat si pentru fani.
Echipa sa a rezervat 20 pana la 30 date pentru doua luni si jumatate pentru turneul amenrican, iar primele opriri vor fi anuntate in cursul saptamanii viitoare, dar lucrurile au fost complicate de proiectatul turneu al basistului lui Bob, Don Brewer cu trupa Grand Funk Railroad. Lista pieselor pentru turneu va consta in hiturile lui Bob, dar si piese noi de pe albumul de studio programat sa fie lansat pe in lunile urmatoare.
Seger spra ca albumul sa iasa pe piata pana in vara, dar asta se poate schimba,"este cunoscut ca poate finaliza un album sau intr-un an sau in doua luni, la el totul este relativ. Este mult de lucru pentru ca el face modificari pana in ultimul moment."

Primele sapte albume ale lui Seger au disparut de pe piata de cateva zeci de ani, spre frustrarea fanilor, si se pare ca situatia aceasta nu se va schimba curand. Numai trei dintre albumele sale au aparut pe rafturi din1991, dar tot a vandut peste 20 de milioane de discuri de atunci.  Albumul sau din 1994 Greatest Hits, este in mod constant in funtea topurilor, iar hiturile sale ca "Turn The Page," "Night Moves," Old Time Rock and Roll" si "Hollywood Nights" sunt difuyate constant de statiile de radio.



http://www.rollingstone.com/