kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Dupa ce a realizat ceea ce spune el ca este un cântec de lebădă cu albumul R&B "Going Back", urmatorul proiect al lui Phil Collins "va fi în lumea cartilor - și va fi situat în inima Texasului.

Collins declara pentru Billboard.com că este pe punctul de a scrie o carte despre colecția sa vastă de artefacte si suveniruri de la Alamo și despre Revolutia din Texas, care au inceput de cand era copil si a vazut filmul lui Walt Disney "Davy Crockett". "Este o imensa colectie de suveniruri din Alamo de înainte și de după acele vremuri, practic despre Revoluția din Texas, în general", explică Collins, un vizitator asiduu în San Antonio, în apropiere de Alamo. "Este practic istoria tuturor lucrurilor pe care le-am colectionat și amplasarea lor în contextul revoluției. Este în curs de desfășurare și este distractiv."
Colectia Collins "include o varietate de arme, îmbrăcăminte, armament din fort, precum și documentul de primire a 36 de bovine, semnat de către comandantul fortului Alamo William B. Travis și un alt document semnat pentru o șa deținuta de supravietuitorul de la Alamo și primul primar din San Antonio John W. Smith.

Collins spune ca termenul limită pentru finalizarea cartii sa este la jumătatea anului 2011, cu publicarea programata în 2012.

Între timp, el continua sa declare ca "Going Back", care a debutat pe locul 1 in topurile din Marea Britanie și din Europa, este posibil sa devina declaratia sa finala muzicala, din cauza unor probleme de sanatate.
Collins va oferi fanilor inca un suvenir muzical atunci când DVD-ul "Going Back - Live la Roseland Ballroom" va fi lansat pe 02 noiembrie, fiind filmat în timpul unui spectacol de trei nopti in New York City. Inregistrarea de 26 de piese va contine materiale noi ale membrilor trupei Motown”s Funk Brothers, care nu au fost incluse pe albumul Going back.


www.billboard.com