kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Ronnie Wood de la „Rolling Stones " a inceput sa picteze cu mult inainte de a canta la chitara, si in sfarsit e pregatit sa isi arate muschii artistici cu o expozitie de arta in aceasta toamna. Pe 21 septembrie, Wood va dezvalui mai mult de 60 de lucrări originale de la Institutul de Artă Americană Butler din Youngstown, Ohio, marcând prima dată cand chitarist isi expune creatiile la un muzeu american major. Ronnie Wood: Picturi, Printuri si Desene va dura de opt săptămâni, pana in 21 noiembrie. 
Dr. Louis A. Zona, directorul executiv al Institutului Butler, a declarat pentru New York Times, "[Wood] a realizat o serie de desene animate, parodii despre cultura engleza, si arata ca si cand ar fi fost create de Daumier, doar lucruri minunate. El este foarte, foarte talentat. " Zona a adăugat că ii urmareste creatiile lui Wood de patru ani, inainte de a expune lucrarile sale la Institutul Butler. Zona a confirmat de asemenea că Wood va participa la ceremonia de deschidere, adăugând "cu siguranță dorește să intalneasca oameni care vin pentru a vedea arta lui."

Wood a început să picteze la vârsta de 12 ani și a continuat să exploreze pasiunea sa pentru pictură și desen în timp ce a cantat cu Faces, Jeff Beck Band si Rolling Stones. Lucrările sale includ o serie de printuri pentru ecran numite Paint it Black, care contin portrete ale lui Mick Jagger și Keith Richards, o pictura inspirata de Rolling Stones Beggars Banquet, peisaje, lucrări figurative și o pictură intitulata A study of a sabre tooth tiger". Wood, a pictat, de asemenea, o serie de acrilice intitulata Prieteni, care include portrete ale lui Jack Nicholson, Al Pacino, Robert De Niro și Elvis Presley. Expoziția Wood de la Butler va cuprinde 30 de picturi ale sale, 22 de desene in stilou și creion și șapte lucrari mixte de media.
În timp ce Wood se concentra pe creatiile sale artistice, el nu a renuntat la muzica. Asa cum Rolling Stone a notat anterior, Wood s-a alăturat lui Eric Clapton, BB King si Jeff Beck pentru Clapton Crossroads Guitar Festival, unde a vorbit despre depășirea dependentei și iesirea din dezintoxicare. "De 90 de zile sunt curat și senin", a declarat el pentru RS purtand un tricou pictat de el insusi pe care era inscrisptionat "I Feel Like Painting." El a adăugat: "Am chef sa pictez si am chef sa ma joc!"


www.rollingstone.com