kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Având în vedere ca Iggy Pop și-a petrecut cea mai mare parte din cariera pe jumătate gol, este usor ironic sa vedem legenda punk ca intra în afaceri cu imbracaminte. Pop, si-a făcut apariția la Barney"s Co-Op în New York noaptea trecută pentru a promova noul său tricou din colectia Arhiva 1887. "Exista tone de ironie", spune Pop pentru Rolling Stone. "Mai ales ca am facut coperta de la The Onion cu un coș de cumpărături, spunând că eu sunt singurul caruia i se permite să intre in supermarketuri pe jumatate dezbracat!"

Pop declara pentru RS ca dupa ce a reeditat o versiune de lux a clasicului Stooges de la Raw Power, lucreaza acum la o alta varianta a albumului său post-Stooges Kill City, care va ajunge in magazine pe 19 octombrie. "Kill City pentru mine a fost un lucru foarte bun dar marunt", spune Pop. "A fost albumul meu indie.." Pop spune, de asemenea, ca ia în considerare un alt album Stooges odata ce trupa incheie turneul lor pe 3 septembrie, și că el și chitaristul James Williamson sunt în prezent în modul demo. "James imi trimite deja muzică nouă", spune Pop. "Riff-urile lui sunt foarte bune. Și am pus chiar și voce pentru aceasta piesa, sa incerc sa fac melodii din ea, dar nu cred că funcționează încă." 

Pop mai spune ca se lupta cu onorarea contribuțiile Stooges "la punk în timp ce împingea trupa înainte. El spune ca a ajuns la un compromis și că următoarea versiune Stooges poate contine acest nou material, cu melodii clasice anterior disponibile doar pe variante piratate. "Sunt dornici să respecte integritatea grupului și ceea ce înseamnă aceasta, așa că nu vreau să fac un nou album la modul usor", spune el. "Indiferent ce piese noi scoatem, vreau ca ele să fie cele mai bune."

Pop recunoaste ca a obosit sa scrie despre propriile experiențe personale și, după ce a bazat ultimul album solo pe romanul lui Michel Houellebecq Posibilitatea unei insule, planurile sale sunt la fel de epopeice pentru următoarea înregistrare. "Am spus tot ce am vrut sa spun despre mine", spune Pop. "Chiar acum, am citit Democrație în America de Alexis de Tocqueville. Este destul de complex ceea ce spune el despre America. Ar putea fi un album."

Dar se așteaptă ca Stooges să ia timp cu materiale noi o dată turneul lor incheiat în această vară. Planurile de dupa turneu ale lui: "Am de gând să fac pipi pe un copac, sa innot in pielea goala in ocean, sa ma joc cu cainele meu."



www.rollingstone.com