kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Piese Rare ale lui Hendrix si demo-uri au fost scoase pe piata.
Anul trecut a iesit pe piata Valleys of Neptune, o colectie de piese rare ale lui Jimi Hendrix, iar acum Experience Hendrix a anunțat ca mai detine 11 inregistrari neoficiale ale unor concerte de studio și compilații instrumentale scoase anterior sub eticheta Records Daggerm si care sunt disponibile ca download-uri digitale pentru prima dată. Printre noutati se gasesc șapte concerte - inclusiv Live la Oakland Coliseum și Live at the Isle of Fehmarn - plus patru albume de studio cu inregistrari de valoare ale unor melodii care vor apărea mai târziu pe albumele postume First Rays of the New Rising Sun si Valleys of Neptune. Fiecare melodie este oferita in format de înaltă rezoluție MP3 320kbps. 

"Cu binecuvântarea postuma a tatălui meu, Dagger Records a fost conceput ca o cale pentru a îndeplini cererile de piese de colecție de catre adoratorii sai", a declarat Janie Hendrix. "Materialul Dagger este, cu siguranță de mare importanță istorică, dar ar putea să nu fi fost înregistrate in cele mai optime conditii, o situație care a mandatat crearea unei amprente de specialitate pentru a ne asigura că toata lumea este tratatat cat mai corect posibil."

Dagger Records a fost creat, de asemenea prin Experience Hendrix pentru a combate inregistrari neoficiale, care au inundat piața pirat și au supraimpozitat fanii muzicii lui Hendrix. "Am vazut nenumarate albume piratate si eu, de asemenea, a fost una dintre victimele prețurilor ridicate și a produsului de slaba calitate," a spus Janie Hendrix. "Nu avea nici un sens, tinand cont ca aveam casa plina cu materiale de-ale lui Jimi Hendrix, chiar daca nu toate erau de o calitate excelenta, dar am vrut sa oferim fanilor posibilitatea sa vada si cum era in restul pieselor. "

Asa cum Rolling Stone a raportat anterior, recentele versiuni ale pieselor lui Hendrix, "Are You Experienced", „Axis: Bold As Love si Electric Ladyland” — au fost scoase pe piata in format digital.
Jimi Hendrix Experience: Live At The Oakland Coliseum
Jimi Hendrix Experience: Live At Clark University
Morning Symphony Ideas
Jimi Hendrix Experience: Live In Ottawa
Jimi Hendrix: Baggy"s Rehearsal Sessions
Jimi Hendrix Experience: Paris 67/San Francisco 68
Hear My Music
Jimi Hendrix Experience: Live At The Isle Of Fehmarn
Burning Desire
Jimi Hendrix Experience: Paris/Ottawa 1968
Jimi Hendrix Experience: Live At Woburn


www.rollingstone.com