kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Jeff Beck si-a onorat prietenul si mentorul, Les Paul, cu un spectacol la clubul sau preferat, Iridium Jazz Club.
Legendarul Paul a cantat acolo în fiecare luni seara până la moartea lui in august anul trecut, asa ca a fost un loc adecvat pentru a celebra noaptea in care ar fi facut 95 de ani. 
Micul subsol al clubului a fost plin de invitati dintre care multi nume celebre in lumea rock-ului, Meat Loaf, Little Steven Van Zandt, Zakk Wylde, Kirk Hammett, Metallica si multi altii s-au arata incantati de spectacolul de aproape două ore.

Imelda May Band, un cvartet de rock din Dublin, l-a sustinut pe Beck pe scena. May, si sotul ei chitarist, Darrel Higham, au impartit cele mai multe din dueturile noptii. Brian Setzer, de asemenea, a ieșit să cânte pe parcursul a două melodii, inclusiv finalul.

Pe la jumatatea spectacolului, May și Beck au cantat cateva piese făcute celebru de Paul și Mary Ford, printre care "How High Moon", "Vaya con Dios" și "The World is Waiting for the Sunrise". Înainte de a începe omagiul, May explicat că si-a preînregistrat vocea pentru partea de acompaniament, asa cum a facut si Ford cand a inregistrat piesele cu multi ani in urma. 

În afară de tribut, Beck a acoperit versiunile toride ale lui "Walking in the Sand", "Sleepwalk" și "The Peter Gunn Theme". Beck a cantat, de asemenea, un clasic al The Yardbirds, "Train Kept A- Rollin", o piesă pe care a cantat-o în anii 1960. Setul s-a încheiat cu piesele lui Bill Haley "Rock Around the Clock" si "Shake, Rattle, and Roll".

După spectacol, Meat Loaf a spus el a fost uimit de performanta la chitara a lui Beck. "Cum reuseste?" s-a intrebat el. "Cantecul lui vine de la un loc apecail în inima, pe care atât de puțini oameni il au. E ca rolul acelui tip din Godfather II (Ioan Cazale) și modul în care l-a umbrit pe Al Pacino.."

Van Zandt, E-Street Band chitarist, a fost la fel de entuziasmat. 

"Cel mai bun show pe care l-am văzut vreodată în viața mea. Nu glumesc. Absolut fenomenal", a spus el.

Hammett de la Metallica, care il consideră pe Beck unul dintre idolii săi, a declarat: "El face totul cu zambetul pe buze si tu stai sa te intrebi," Cum dracu" reuseste? "

Fostul chitarist de la Kiss, Ace Frehley și Wylde de la Black Label Society au declarat despre spectacol ca a fost "uluitor". 

Spectacolul a fost filmat pentru PBS, si va fi difuzat in cadrul unor programe speciale în cursul acestui an, si a fost realizat si un DVD.


www.billboard.com