kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Slash a petrecut mai mult timp in ultima vreme navigand pe covorul rosu, decat lucrand la noul sau disc solo, programat sa apara in aprilie. "Ne-a luat patru luni sa cream acest disc,” a spus el. "A trebuit sa scriu toate materielele, apoi sa fac demo-uri ca sa le trimit tuturor solistilor. Si apoi ce a durat cel mai mult a fost sa obtinem acorduri de la toate companiile producatoare, ale diferitilor artisti.” Se pare ca hartogaraia a avut rezultate bune, deoarece a ajuns in sfarsit sa inregistreze cu doi dintre eroii sai: Ozzy Osbourne si Lemmy Kilmister.

"Stand langa Ozzy in timp ce scrie versurile si practica vocalize este intr-adevar memorabil " spune Slash, explicand ca Osbourne si-a inregsitrat partea vocala la el acasa. "Il ascult pe Ozzy de cand aveam 13 ani.” Slash il numeste pe Lemmy "intrruchiparea rock & roll” si adauga, "Inainte sa intram in studio ma suna un tip si imi spune, ‘OK, deci avem cartofi prajiti si tot ce mai avem nevoie este un Jack Daniels, si mi-a amintit de mine de mai demult. Si a venit cu chitara lui, si totul a fost minunat.”

Pe disc mai apar si nume ca Iggy Pop, Kid Rock, Adam Levine si Fergie de la Black Eyed Peas, cu care Slash a facut de curand echipa la petrecerea Clive Davis’ Grammy. "Cred ca publicul va cadea pe spate cand va auzi ce poate Fergie s aproduca,” spune el. "Chiar am vrut sa lucrez cu ea, ca lumea sa auda ce e in stare cand e vorba de rock.”

La momentul de fata Slash creeaza o sectiune de ritm pentru turneul de vara dar l-a angajat pe cantaretul de la Alter Bridge, Myles Kennedy pentru partea vocala. "Omul acesta poate sa cante orice,” spune Slash. "Sunt cantece de pe acest disc, cantece de la Velvet Revolver, de la Guns n’ Roses si Snakepit si trupa lui. Va fi un spectacol pe cinste.”



www.rollingstone.com