kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Lady Gaga anunta marele turneu din aceasta vara.
Lady Gaga a anuntat prima data turneul denumit Monster Ball in octombrie anul trecut, dupa ce planul realizat impreuna cu Kanye West a fost anulat si a debutat pe scena spectacolelor live. Cantareata a recreat decorurile intr-o masiva arena de spectacol, planificat pentru turneul european din februarie, iar acum a devansat iarasi aceste date, anuntand o ambitioasa data de 31, pentru turneul care era programat sa inceapa pe 28 iunie in Quebec. Turneul se va opri la marile arene din Philadelphia, New York, Cleveland, Los Angeles, Detroit si alte mari orase din U.S. si Canada. Biletele pentru majoritatea acestor date vor fi puse in vanzare in 19 martie, prin reteaua Live Nation; iar oaspetii speciali vor fi anuntati pe parcurs. Fanii au observat deja ca nu exista oprire programata pentru Chicago, ca si o pauza mare in itinerariul divei din 6 pana in 8 august, ceea ce ii face sa creada ca Lady Gaga va fi prezenta la festivalul Lollapalooza.

Gaga — care descrie acest turneu ca pe prima experienta de “pop-electro opera” — a declarat ca ideea acestui spectacol a primit-o de la piesele de drama futurista. “Elementele de decor, scenariu si artificiile de teatru sunt inspirate din opera, imaginati-va ca va asezati in fotoliu d eopera, care sunt foarte mari si frumoase si va asezati pe ochi lentile pop-electro. Designul spectacolului este foarte foarte inovativ si avansat. Ma gandeam de mult timp la modul in care m-as putea adapta acestei scene speciale si sa schimb modul in care vedem lucrurile.”

Spectacolele ei vor prezenta o garderoba extrem de bogata, si absolul toate piesele sale, de la marile hituri ca The Fame si continuarea The Fame Monster. Cand spectacolul s-a intors in Anglia, Gaga a adaugat o noua linie narativa, (ea si prietenii ei alearga la o petrecere) precum si un animatronic monstru marin de vreo 35 de metri.

Saptamana trecuta a tinut cap de afis prin premiera noului clip pentru piesa “Telephone”, in care mai apare Beyoncé si o scena de sex in cenul celor regizate de Quentin Tarantino, multa violenta si schimbari de postura si situatii.



www.rollingstone.com