kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email

Pink Floyd castiga batalia pentru a opri vanzarile de downloaduri ale pieselor single.
Pink Floyd au castigat procesul lor impotriva download-uri de piese single, impotriva EMI, oprind efectiv vanzarile individuale ale pieselor lor. Un contract din 1999 care predata iTunes si alti distribuitori digitali de muzica, stipula faptul ca piesele lor nu pot fi scoase din contextul albumelor respective. EMI a argumentat faptul ca respectivul contract acoperea doar vanzarile fizice si nu digitale. In final, judecatorul a dat castig de cauza trupei, prin prezervarea viziunii artistice a celor de la Pink Floyd.

Judecatorul a mai ordonat celor de la EMI sa plateasca $60,000 pentru chheltuielile legale ale trupei, imediat ce curtea va determina ce daune au de platit din 1967, de cand au semnat contractul cu Pink Floyd. De asemenea, se va calcula si cam cat ar trebui sa primeasca cei de la Pink Floyd, deoarece contractul din 1999 nu prevedea aparitia downloadurilor de muzica. La mijloc sunt milioane de dolari, deoarece numai cei de la Beatles au fost mai profitabili decat Pink Floyd.

Odata cu aceasta sentinta, este ultima strigare pentru fanii care vor sa downloadeze in mod legal “The Narrow Way, Pt. 3″ ffara sa mai investeasca si in restul albumului Ummagumma, deoarece la momentul respectiv atat iTunes cat si Amazon MP3 inca mai ofereau piesele respective pentrui download. Fapt care se va schimba in viitorul cat mai propiat.



www.rollingstone.com