kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Beastie Boys amana “Hot Sauce” deoarece Adam Yauch inca este in recuperare 
Dupa ce si-a petrecut a doua jumatate a anului trecut in recuperare dupa operatie de extirpare a unui cancer la glandele salivare Adam “MCA” Yauch de la Beastie Boys si-a facut aparitia la Premiile Independent Spirit pentru a reprezenta The Messenger, un film distribuit de catre Oscilloscope Laboratories. Adam a declarat ca se simte mult mai bine si ca isi recupereaza energia pierduta cu boala si tratamentul medical, dar fanii Beastie vor mai avea putin de asteptat pentru noul disc al grupului Hot Sauce Committee Pt. 1. “A fost o mare dezamagire sa amanam lansarea discului si terneul nostru, dar au fost ordinele doctorului, iar lansarea depinde de cum ma voi simti in septembrie. Noi dorim foarte mult sa lansam discul, dar va trebui sa mai asteptam” a spus Yauch.
Asa cum a publicat Rolling Stone in decembrie, Yauch declarase anterior ca albumul va iesi pe piata cel mai devreme in 2010. Yauch a declarat ca din moment ce albumul a fost inregistrat cu mai bine de un an in urma – programat initial sa devina public in 15 septembrie 2009 — membri trupei vor reasculta piesele si vor decide daca vor face re-editari. “Vrem sa vedem daca este chiar ce ne dorim noi si daca inca mai suntem multumiti de ce am facut atunci. Nu cred ca vom face schimbari foarte mari,” a spus Yauch.
Beastie Boys au fost fortati sa anuleze spectacole la Lollapalooza, All Points West si Austin City Limits, si sa amane Hot Sauce, dupa ce Yauch a dezvaluit in iulie anul trecut ca trebuie sa urmeze un tratament la glanda parotida din gat. “ma simt puternic, sanatos si am speranta ca am invins in lupta asta, dar doar timpul e cel care decide,” scria Yauch intr-un email catre fani, in octombrie anul trecut.



www.rollingstone.com