kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Roger Daltrey vrea sa cante blues cu Jimmy Page
In timp ce problemele lui Pete Townshend se pare ca vor crea mari probleme pentru The Who, Roger Daltrey deja se straduie sa cante impreuna cun un alt geniu al chitarei care la randul lui cauta vocalist. “Ar fi grozav sa fac un album cu Jimmy Page. El are nevoie de un solist care sa il motiveze, iar eu sunt un mare cantaret de blues,” spune Daltrey. “Nu cant blues cu the Who, dar asta faceam inainte ca Townshend sa inceapa sa scrie. Eram un cantaret grozav de blues.”

Page pare nerabdator sa se intoarca la scena live in 2010, dupa ce a petrecut cam mult timp in culise, urmarindu-l pe Plant de la Led Zeppelin, care a scos albumul Raising Sand cu Alison Krauss si se pare ca lucreaza la un album solo, si pe John Paul Jones, care s-a alaturat supertrupei Them Crooked Vultures, care continua sa lucreze la alte proiecte muzicale. “Anul care vine am toate intentiile sa cant muzica live,” spunea Page anul trecut. “Am deja muzica ce ma asteapta, si exact asta am de gand sa fac.”

Inainte de orice colaborare cu Page, Daltrey va canta cu un alt titan al chitarei, si anume cu Eric Clapton cu care a inceput un turneu in 25 februarie la Pittsburgh.
Incepand cu showul lor din pauza Supercupei, se pare ca anul acest va fi unul grozav pentru The Who, cu un turneu care sa continue cel mai vizionat spectacol al trupei, din istoria lor.

Townshend se pare ca sufera in continuare de o afectiune a urechilor, si in prezent testeaza un aparat auditiv care va stopa agravarea problemei sale auditive. El va incerca noul aparat pe data de 30 martie la un concert in beneficiul fundatiei Teenage Trust Cancer, la Royal Albert Hall In Londra, unde trupa va canta clasica lor Quadrophenia in intregime. 


http://www.rollingstone.com