kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Radio KPTV - the rock station --->>>  ne poți asculta ACUM și în mașină ! COMANDA prin Email

Atunci când asculți un post de radio se poate să:

- ai gusturi muzicale diferite de cele ale dj-ului postului de radio ascultat
- nu poți recepționa postul de radio favorit, acolo unde călătorești
- vrei să asculți știri și comentarii dintr-o altă țară sau într-o altă limbă
Nu ar fi interesant să asculți posturile de radio favorite oriunde călătorești, chiar și în mașină...sau chiar și de pe internet...?

Acum este posibil ! există soluția!

Modulul Webradio FM de la Dension este o soluție Plug & Play de ascultare a radiourilor de pe internet în orice mașină. Funcționează ca și un transmițător FM, deci ca urmare pentru a asculta în mașină posturile de radio de pe internet, nu ai nevoie decât de acest modul și un stick uzual pentru conectare la internet, restul e tehnologie.

Radio KPTV - the rock station --->>>  distribuitor oficial al modulului Webradio


Asculți radio de pe internet direct la tine în mașină !
Fără a fi necesar a instala ceva auxiliar!
Modulul Dension este destinat a te bucura de ascultarea radiourilor de pe internet în orice mașină.
Modulul Webradio FM arată ca un transmițător mp3 obisnuit, și face posibilă ascultarea radiourilor de pe internet direct pe aparatul de radio original din masina ta, prin intermediul unui telefon 3G (prin bluetooth) sau a unui modem 3G usb (prin mufa usb a modulului).

Configurarea
Modulul Webradio FM folosește pentru conectare serverul Radiotime.
Conectezi modulul Webradio FM în mufa destinată brichetei auto, iar la modul Webradio FM atașezi la mufa specifică și stickul de internet pe care-l folosești în mod obișnuit la laptop
(Atentie ! este necesară verificarea compatibilității stickului de internet folosit, precum și a providerului ca si acoperire).

 
Controlul
Pentru a folosi modulul Webradio FM în mașină, este necesar în primul rând să fixăm pe aparatul radio o frecvență liberă de semnal, aceasta urmând a fi configurată și în modulul Webradio FM, astfel încât să se realizeze conectarea fm între modul și aparatul de radio din masină.

Pornim Webradio FM prin buton on/off de pe lateralul modulului și selectăm pe modul postul de radio dorit, apoi apăsăm tasta simbolică "play" și în câteva secunde informația despre postul de radio va fi afișată pe ecranul modulului, urmată și de recepția acestuia.

În circa 30 de secunde de la pornirea modulului, acesta se va conecta la internet prin intermediul stickului de internet atasat și va afișa lista cu posturile de radio disponibile.
Utilizând butoanele de pe modulul Webradio FM, vei putea selecta spre ascultare orice post de radio din baza listei, grupate pe diverse categorii, tara, gen muzical, favorite etc.(peste 1.000 !)

 

Radio KPTV - the rock station --->>>  ne poți asculta ACUM și în mașină ! COMANDA prin Email

In clip este prezentat modul de functionare