kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Trupa ASHA s-a infiintat in ianuarie 2003 sub numele de SAGA. ASHA s-a definitivat insa un an mai tarziu, in aprilie. In 2005, trupa lanseaza primul (si unicul pana acum) album: ASHA ... incepe la casa de discuri Media Pro Music.
Participa la Selectia Nationala pentru Cerbul de Aur in 2005. Tot din acelasi an, trupa incepe cantarile in cluburile din Bucuresti si tara. Incet, incet, trupa se axeaza pe cantarile in cluburi, devenind o trupa de coveruri si canta in peste 800 de concerte.
În anul 2006, cantǎ la Kiev în cadrul manifestǎrilor dedicate Zilei Naționale a României iar în 2007 este prima trupă care cântă în incinta Reichstag-ului german.În anul 2008, trupa este invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (chitaristul trupei Mr. Big) de la București, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova.
În februrie 2011, componența trupei se schimbă, componenta actuala avandu-i alǎturi de Laurențiu Guran si Michael Massier - pe Dan Ionescu la chitară, Ionuț Deliu la bass si Ovidiu Condrea la tobe. De asemenea, în trupă vin ca backing vocals Alexandra Maria Hojda(fosta finalista in emisiunea MEGASTAR) si Luiza Popescu, ambele soliste de excepție.


www.trupaasha.ro