kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Robin and the Backstabbers este o trupa romaneasca de indie rock sau pop melodramatic. Baietii se descriu ca fiind o sursa instabila, imprecisa si imprevizibila de zgomot a carei eficienta si randament variaza in functie de factori necunoscuti, care pot sau nu sa includa pretul corzilor de chitara, al betelor de tobe si cel al promisiunilor nerespectate. 
     
De la infiintare (aprilie 2010) si pana in prezent, trupa Robin and the Backstabbers a obtinut Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers, a sustinut un concert in Rep. Moldova in cadrul festivalului "Acoperire Culturala" din Chisinau, a deschis pentru trupele Whitest Boy Alive (GER&NOR), Obits (USA) si British Sea Power (UK)
De asemenea, a sustinut concerte in Bucuresti, Cluj, Galati, Curtea de Arges, Iasi, Chisinau, Padina Fest, Vama Veche.
Robin and the Backstabbers
Robin and the Backstabbers

Trupa este recunoscuta pentru piesele "Vanatoare Regala", "Iguana facatoare de minuni" si "Soare cu dinti" care s-au aflat timp de mai multe saptamani in heavy rotation in playlisturile posturilor de radio.

La inceputul lunii iunie 2011, trupa a sustinut un concert incendiar in cadrul festivalului AlternaTIFF din Cluj (cronica evenimentului: http://indiescouts.ro/2011/06/22/premiera-alternatiff-urbansessions), si a fost principalul punct de atractie live al lansarii Decat o Revista. De asemenea, trupa s-a bucurat de o aparitie speciala in revista ELLE, editia iulie 2011.






SPNZRTR
, noul single al trupei Robin and the Backstabbers, poate fi achizionat online de pe AppStore: https://itunes.apple.com/us/album/spnzrtr-single/id578676510

Misterioasa, cinegetica si efervescenta, cantecul iese din sertar alaturi de videoclipul regizat de Barna Nemethi (Griffon & Swans) si produs de Fonogram Studios. Editare: Vlad Fenesan. Imagine: George Dascalescu. Scenografie: Tibi Hristu. Styling: Maurice Munteanu. In rolurile principale: Andrei Robin Proca, Vlad Fenesan, Florentin Vasile, Vladimir Proca, Radu Moldovan, Andrei Fantana si Ana-Maria Laura.

Piesa face parte din primul disc al trupei, iar Marea Lansare a avut loc miercuri, 28 noiembrie, in Clubul The Silverchurch din Bucuresti. Au urmat apoi: Cluj, 30 noiembrie (Flying Circus Pub); Iasi, 8 decembrie (Underground Pub), Constanta, 15 decembrie (Goblin Club).

Videoclipul poate fi vizualizat atat pe site-ul oficial al formatiei: www.robinandthebackstabbers.com, cat si pe canalul Youtube al casei de productie: http://www.youtube.com/user/fonogramstudios




Componenta formatiei:

Andrei Robin Proca (voce)
Florin Vasile (chitara si backing vocals)
Vladimir Proca (tobe)
Vlad Fenesan (bass)

Robin and the Backstabbers on the web:
www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers
www.myspace.com/robinandthebackstabbers
www.soundcloud.com/robinandthebackstabbers
www.youtube.com/user/RatBackstabbers

Logo & font: Ioana Ciolacu Miron