kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Primii pasi spre devenirea Blood Print-ului de azi au fost facuti incepand prin a canta cateva coveruri ale formatiilor deja consacrate, in noiembrie 2007 intr-o formula diferita de cea de azi. Ideea de a infiinta o formatie serioasa exista de mult, iar o data cu venirea bassist-ului Vlad in iunie 2008 si a claparei Alexandra in luna octombrie a aceluiasi an, proiectul a luat viata cu adevarat, astfel incat actuala componenta a formatiei Blood Print este: Mihai Oprea-voce, Ionut Denes-chitara solo si armonie, Vlad Andrei-bass, Iulia Kocsis-tobe, Alexandra Trif- clape.

Lucrurile au progresat mai repede decat ne-am fi asteptat, datorita colaborarii, muncii si bineinteles a intelegerii dintre noi astfel incat repertoriul nostru a inceput sa includa tot mai multe compozitii proprii. Dupa experienta acumulata de pe scenele clujene, Blood Print reuseste sa cucereasca si simpatia publicului bucurestean prin participarea la concursul national “Global Battle of the Bands”(2008) unde castiga premiul “The Best New Coming Act” , dar si invitatia de a canta la unul dintre cele mai renumite festivaluri din Romania “Golden Stufstock”(2009) din Vama Veche.

Aceasta experienta ne-a motivat sa ne concretizam munca intr-un EP, lansat o data cu ocazia aniversarii a 2 ani de existenta Blood Print, de asemenea concertul pe care l-am avut in deschiderea formatiei Vita de Vie ne-a dat si mai multa incredere in fortele proprii astfel incat, in prezent repetam, compunem, inregistram de doua ori mai mult decat pana acum pentru a oferi publicului un Blood Print tot mai nou si mai profesionist.