kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
David Gilmour a dezvăluit că a mai rămas un material din inregistrarile celui mai recent album solo, Rattle That Lock, pe care intenționează să îl folosească într-un nou LP care urmează sa apara.
Dupa spusele lui, speră că nu va mai dura un deceniu pentru aceasta lansare, facand referire aici la faptul ca "Rattle That Lock", cele de-al patrulea album solo, a fost scos in 2015 la mai bine de 9 ani dupa "On an Island", anteriorul sau album.

Din cele ce obisnuieste, nu se simte comfortabil sa sustina un turneu fara sa aiba si o muzica noua de oferit spectatorilor. Sunt multe piese, inca nefinalizate, care evident nu au fost incluse in acest ultim album din 2015, si care pentru a le include intr-un nou material necesita un timp, si sub promisiunea ca nu va mai dura asa mult se va apuca  curand de treaba.

Totul a reinviat odata cu prezenta sa in Pompeii in 2016 in timpul turneului albumului "Rattle That Lock", la 44 de ani de la inregistrarile cu Pink Floyd. In timp ce Pink Floyd a avut inregistrate fara public, turneul sau solo a marcat prima prezenta, de la momentul 79AD, a unui public in aceasta arena. Special este si faptul ca acest loc a fost conservat si arata exact cum a fost atunci, suprafata zidurilor, scrierile de acolo, sunt ca si cand ar fi fost facute ieri.

Live at Pompeii, va fi difuzat in public o singura data in 13 septembrie in cateva cinematografe selectionate, iar dupa 29 spetembrie va fi disponibil si pe suport digital si pentru publicul larg.

www.ultimateclassicrock.com