kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Roger Waters a fost , poate nu stiati, cel mai prolific membru al trupe i Pink Floyd. Cu toate acestea, el a investit mult timp dupa lansarea albumului sau ‘Amused to Death’ in 1992 si in turnee personale cu "Dark Side of the Moon" si "The Wall" , albumele fostei sale trupe.
In fapt, el a lansat de cand si-a inceput carierea solo, cele mai multe albume decat oricare alt fost membru Pink Floyd, la care putem adauga si albumul din 1983 ‘The Final Cut ’, album care a fost in mare parte creatia lui.

Cariera sa solo nu a dezamagit, avand chiar si experimente indraznete pe parcursul ei, spre exemplu cele utilizate pe albumul "Radio K.A.O.S." si in opera "Ca Ira " din 2005. Elementele introduse de Waters in creatiile Pink Floyd au ramas definitorii pentru stilul trupei, mentionand aici partile narative si comentariile sale taioase.

Roger Waters, si-a anuntat recent titlul noului sau L.P.- "Is This The Life We Really Want?"prefigurand, ca de obicei, proiectul sau cu un scurt video de 40 de secunde si cu informatii care sugereaza faptul ca acest nou album ar putea fi un nou concept al sau, raportat la celelalte trei albume anterioare -  The Pros and Cons of Hitchhiking din 1984,  Radio K.A.O.S. din 1987 si  mai "recentul" Amused to Death din 1992, toate avand tematici cu continuari. 
Ca si "Amused to Death", care a fost in 1992 cu o tematica politica, fiind o privire asupra primului razboi din Golf si acest anuntat album va fi un comentariu asupra lumii moderne si a timpurilor nesigure.

Waters, care a fost creierul din spatele conceptului Pink Floyd din albumele Animals, The Wall si The Final Cut, album editat inainte de plecarea sa din trupa in 1985, si-a reconsiderat in urma consultarilor cu producatorul sau Nigel Godrich ( producator si pentru Radiohead si Paul McCartney ) directia noului sau album spre o tema mai "lumeasca".


Noul album, Roger Waters - "Is This The Life We Really Want?", va fi lansat pe 2 iunie la casa de discuri Columbia, dupa ce Waters ar incepe turneul nord american "US+Them" ( 26.05 - 28.10.2017 ), turneu in care a promis in repertoriu si cateva piese Pink Floyd, daca e sa ne luam doar dupa titlul acestuia, insa se intuieste ca va avea si piese din noul sau album.

Aveti mai jos lista pieselor incluse pe acest nou album:

1. “When We Were Young”
2. “Déjà Vu”
3. “The Last Refugee”
4. “Picture That”
5. “Broken Bones”
6. “Is This the Life We Really Want?”
7. “Bird in a Gale”
8. “The Most Beautiful Girl”
9. “Smell the Roses”
10. “Wait for Her”
11. “Oceans Apart”
12. “Part of Me Died”