kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Albumul de debut al trupei Cream din 1966, va avea aniversarea de 50 de ani de la aparitie cu o intarziere de o lunai, aceasta editie de luxe va cuprinde 4 discuri si are anuntata aparitia in 2017.

Reeditarea The Fresh Cream, programata pe 27 ianuarie, va include 3 CDuri cu piese mono si stereo de pe LPul original, single-urile din acea perioada, inregistrari diverse, EPuri vechi, sesiuni BBC inregistrate pe durata lansarii albumului original din decembrie 1966. Al patrulea disc, include versiunea audio Blu-ray a ambelor versiuni, mono si stereo, de asemenea si cateva piese bonus. In ansamblul setului sunt incluse in total aproape 100 de inregistrari.
Lista tuturor inregistrarilor, va fi prezenta in editia Super Deluxe. Vor putea fi ascultate fetele A si B ale primelor single-uri Cream, versiunile intiale ale single-ului "I Feel Free" si instrumentala la baterie a lui GingerBaker "Toad", precum si un interviu din 1967 a lui Eric Clapton.

Fresh Cream, a fost inregistrat in vara si toamna lui 1966, dupa ce Baker, Clapton si Jack Bruce au pus bazele grupului. Editiile pentru Marea Britanie si USA, difera usor, astfel versiunea pt USA include single-ul “I Feel Free" si nu include “Crossroads,” un coverul de studio dupa Robert Johnson, ce a devenit mai cunoscut in varianta live inclusa pe albumul "Wheels of Fire", din 1968 al trupei Cream.

Pachetul Editiei Deluxe, Fresh Cream, va contine de asemenea o carte ce cuprinde eseuri noi si fotografii ale trupei. In aprilie 2017, e de asemenea anuntat si lansarea versiunii setului de 6 LPuri vinyl.


www.ultimateclassicrock.com