kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
La aproape un an de la atacul terorist de la Teatrul Bataclan din Paris, acesta urmeaza a fi redeschis pe 12 noiembrie cu un spectacol de caritate al lui Sting.

Conform spuselor acestuia, sunt doua lucruri de indeplinit, primul, ca oamenii sa onoreze si sa-si aminteasca de cei care si-au pierdut viata in atacul de acum un an, si al doilea, acela de a celebra viata si muzica pe care o reprezinta acest teatru.

Spectacolul din 12 noiembrie, este doar primul dintr-o serie ce  vor avea urma la Bataclan, astfel pe 16-17 noimebrie e anuntat Pete Doherty, urmat in 18 de Youssou N"Dour, Nada Surf pe 2 decembrie si Mz pe 3 decembrie.
Refacerea salii din Bataclan, dupa spusele proprietarilor, a privit infrastructura si facilitatile salii, fara a fi modificat aspectul ei, s-a incercat sa fie pastrate spiritul, caldura si prietenia transmise de aceasta sala.

In aparitia lui, Sting va fi acompaniat de Dominic Miller la chitara si Vinnie Colauita la baterie, va fi un trio care va interpreta o selectie de piese de pe noul sau album " 57th&9th".


www.ultimateclassicrock.com