kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Oricine a vazut Kansas in ultimii ani a fost  martor in cadrul grupului la un entuziasm si o vigoare crescute, acestea s-au vazut in concertele lor. Acest fapt se datoreaza noii componente, ce are acum un nou vocalist in persoana lui Ronnie Platt, cel care s-a alaturat trupei dupa ce Steve Walsh, vocalistul formatiei timp de 41 de ani, si-a anuntat  retragerea in 2014.

Nu mult dupa aceasta decizie, tobosarul Phil Ehart, unul din membrii fondatori ai trupei, s-a alaturat acestei noi formule in speranta de a face muzica noua.
Ideea era de a inregistra niste materiale noi, nu neaparat un alt "Point of Know Return" sau un alt "Leftoverture", evident ca aceasta noua componenta va furniza un material nou si ca acesta va fi pe placut fanilor.
Spre fericirea fanilor, aceasta in noua componenta a celor de la Kansas, membrii au profitat de ocazia reunirii, au intrat in studio la inceputul acestui an si dupa sase saptamani au finalizat noul album.

"The Prelude Implicit" este primul album de studio din ultimii 16 ani, acesta a fost lansat recent in versiunile CD, vinyl si digital. Fara a pierde sunetul clasic, obiectivul fiind unul declarat dealtfel, este in fapt un nou inceput pentru Kansas.
Membrii trupei spera cu acest album chiar sa-si castige si fani noi, iar cei ce asculta noul album sa aprecieze profunzimea si intensitatea efortului muzical.  Acest album este ca o recompensa pentru o trupa, care pe durata calatoriei lor de 43 de ani, parea ca nu mai avea puterea de a reveni.

De retinut ca trupa Kansas va fi in aceasta toamna in turneu cu clasicul album "Lefoverture" din 1976, insa in mod evident nu vor lipsi nici piesele de pe acest nou album. Se anunta ca va fi un turneu interesant mai ales sub aspectul mixarii clasicului cu noul in muzica lor.



www.ultimateclassicrock.com