kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email

Cu mai bine de 60 de ani in urma, in Beaumont, Texas, renumitul bluesman Johnny Winter a fost dat afara din corul bisericii motivul? , canta prea tare, cu toate ca in opinia lui, ceilalti cantau prea incet si nici nu prea se auzeau.
Ii placeau povestile despre oameni cu probleme cauzate de bautura, droguri si femei.

"Johnny Winter: Down & Dirty" e un documentar produs de Greg Olliver si lansat pe piata din 4 martie, sub forma de DVD si pe Itunes continand imagini nemaivazute pana acum, inclusiv interviuri si interpretari recente.


Greg Olliver a fost cel care in ultimii doi ani, a fost inclus in familia lui Johnny Winter si a calatorit si inregistrat intregul material pe durata turneelor din Beaumont si pana in Hong Kong, peste 200 la numar toate cu casa inchisa, pana in 2014 anul mortii lui Winter.

Down & Dirty, este un portret al lui Johnny, al bluesului, este despre copilarie, despre prietenii si pierderi, este in egala masura si despre femeile din viata lui si despre dependenta de droguri, chitara fiind totusi lucrul la care a fost cel mai bun, dupa spusele lui.



Greg Olliver, dupa ce in copilarie a ascultat blues, acest film este un vis devenit realitate, fiind onorat de a fi lucrat cu Johnny Winter, fiind o poveste ce merita spusa.

In film mai apar si alte nume cunoscute din lumea bluesului Clive Davis, Edgar Winter, James Cotton, Billy Gibbons, Warren Haynes, Luther Nallie, Joe Perry, Tommy Shannon, Susan Tedeschi, Derek Trucks si altii.

In 1968, revista Rolling Stone ii facea o introducere lui Johnny Winter cu referire la ochii si parul sau precum si la stilul de blues nemaiauzit pana atunci. John Lennon i-a dedicat si o piesa "Rock And Roll People", Winter a reinviat carierele muzicale ale lui John Lee Hooker si Muddy Waters, colaborand cu acestia la castigarea unor premii Grammy, Muddy recunoscand de la primul sunet talentul lui Johnny Winter, cu care a legat si o prietenie adevarata.


www.bravewords.com