kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email

Albumul a fost initiat ca si inregistrari in Nashville pe 28 ianuarie, treisprezece zile de inregistrari si de preproductie, un numar norocos deoarece sunt 13 piese pe acest nou album Deep Purple, piese gata ca si instumentatie, insa fara partile vocale. Cate din aceste inregistrari vor fi pastrate pentru noul album vom vedea.
 
Producatorul acestui album este acelasi Bob Ezrin cu care trupa a mai lucrat, pasul urmator fiind alegerea si inregistrarile vocale, stabilite prin aprilie in Toronto.
Atmosfera muzicala din Nashville i-a influentat pozitiv pe membrii trupei, avand chiar impresia ca sunt prin anii "60.

Cu toate zvonurile pe marginea acestui subiect, Glenn Hughes, basistul  care a cantat cu trupa pe trei albume de studio intre 1973-1976, spera sa cante alaturi de trupa pe 8 aprilie, cu ocazia nominalizarii Deep Purple in Rock and Roll Hall of Fame eveniment ce se va desfasura la Barclays Center in Broooklin New York, dupa cele exprimate de publicatia Billboard.
Aceasta bucurie a reintalnirii e impartasita si de fostul membru David Coverdale, care spera ca orgoliile sa fie lasate in afara acestui eveniment si sa fie un show Deep Purple.



www.bravewords.com