kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Reuniunea vechilor membrii ai trupei Santana, a starnit un val de creativitate in materialele inregistrate pentru viitorul album Santana IV, a confirmat Carlos Santana intr-un intreviu acordat celor de la  Huffington Post.

S-au inregistrat, dupa spuselele sale, mai bine de 50 de piese gata de finalizare.
Gregg Rolie, claparul si vocalul, reintors la radacini, a mentionat ca timpul petrecut alaturi de ceilalti membrii a fost ca si o plimbare cu bicicleta, un fel de comunicare, pe masura ce au crescut impreuna cu aceasta muzica.

Din nou impreuna, de la albumul Santana III din 1971, Santana, Rolie si al doilea chitarist Neal Schon s-au intors la o experienta muzicala impartasita de ei in acei ani la Fillmore. Din cele spuse de ei, albumul isi propune sa-i onoreze pe Grateful Dead, Ravi Shankar, Miles Davies, The Doors.
Cu toate ca a trecut ceva timp, spune Rolie, exista o schimbare, au devenit compozitori mai buni, oameni mai buni si asta se va simti si in muzica lor.

Santana, desi mereu ocupat, mai lasa sa se inteleaga ca viitorul sau proiect va include si colaboari cu membrii trupelor Isley Brothers, Herbie Hancock si altii.