kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Panasonic a dezvaluit, cu ocazia expozitiei CES din Las Vegas, intentiile sale de a relua productia de pick-up-uri, a caror productie a fost suspendata in anul 2010, moment in care multi audiofili si-au exprimat dezamagirea fata de aceasta decizie a companiei.

Tehnics SL -1200, este o serie de platane fabricate de catre Matsushita, din octombrie 1972 pana în anul 2010, sub numele de marca de Tehnics .
In septembrie anul trecut, Panasonic a revenit asupra acestei decizii si a afirmat ca "Technics se va întoarce".

La CES Las Vegas, au fost prezentate,  doua modele din seria SL-1200, o editie limitata la 1.200 de unitati a modelului Grand Class SL-1200GAE, cu ocazia aniversarii de 50 de ani si care va aparea pe piata in vara lui 2016, precum si o editie nelimitata a modelului Grans Class SL-1200GAE, cu aparitie pe piata, pana la finalul anului 2016. 

Ambele modele vor arata la fel cu cele clasice, insa vor veni cu imbunatatiri tehnice ale versiunilor anterioare, spun producatorii. Cei de la Panasonic au motivat aceasta reluare de productie, prin cresterea inregistrata in ultimii ani la vanzarile de vinyl-uri, circa 56% doar in Marea Britanie.

www.bbc.com