kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Nu s-au mai vazut casete audio în uz de peste un deceniu, asa ca este destul de socant ca o societate mai face inca profit din producerea lor. De fapt, compania NAC ultimul producator de casete audio din America, a avut cel mai bun an de cand a deschis în 1969!

Benzile mai au inca aparent, o mare valoarea nostalgica , si de aceea acestea înca sunt luate de pe rafturi . La asta se mai adauga Și încapatanarea firmei americane NAC de a nu renunta atunci cand alti producatori au facut-o in cele din urma.
"Puteti caracteriza modelul nostru de afaceri ca încapatanare si prostie ", a declarat presedintele CNA Steve Stepp . " Am fost prea incapatanati sa renuntam . "
" Probabil lucrul care într-adevar extins afacerea noastra într-un ritm mai rapid decat orice, este miscarea retro ", a adaugat el . " Exista nostalgia de a tine în mana caseta audio . "


Aproape fiecare alt producator, la sfarsitul anilor "90, a trecut la CD-uri, dar NAC a refuzat sa se miste in aceasta directie . Ei au continuat sa produca casete pentru artistii interpreti sau pentru cei care aveau nevoie de o modalitate de a inregistra voce, precum  si pentru cei care doreau sa cumpere casete goale. In acest mod clientii, au cumparat de fapt, echipamente concurente lor . Stepp mai spune, ca el mereu a prevazut ca, casete vor fi din nou în voga . " NAC se pregateste pentru a alege piata de muzica, atunci cand aceasta va reveni, in alta ordine de idei, este exact ceea ce s-a întamplat . "



Directorul de productie NAC, Susie Brown, a explicat ca muzicienii inca sunt indragostiti de casetele audio, de acel sunet analogic cald.
" Exista grupa de varsta sub 35 de ani, care au învatat acum, ca viata nu este formata doar din MP3-uri si casti. Le place sunetul analog, si acest fapt ne -a ajutat foarte mult, într-adevar  ", a adaugat Stepp .

Aproximativ 70 la suta din vanzarile companiei NAC sunt din casete audio, ei au contracte cu casele de discuri importante, cum ar fi Sony Music Entertainment si Universal Music Group, dar de asemenea si contracte mai mici cu trupe indie. Ei chiar au facut benzi pentru Metallica , pentru o versiune speciala a coloanei sonore a "Guardians of the Galaxy" . Restul vanzarilor sunt din comercializarea de casete goale.

" Ne propunem sa fim ultima companie de casete functionala, si pana acum, suntem", a spus Brown. Poate e timpul sa dam la o parte praful de pe vechiul tau walkman ?

http://www.odditycentral.com