kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Deep Purple are pentru fanii sai, cateva stiri atractive, ei vor lansa in acest an doua albume live!
Primul cu titlul  "From The Setting Sun… (In Wacken)", iar cel de-al doilea "…To The Rising Sun (In Tokyo)"!
Ambele vor fi lansate ca si dublu CD+DVD combo, si de asemenea si pe Blu-Ray. Partea cea mai interesanta a acestei aparitii muzicale, este faptul ca cele doua albume vor fi disponibile si in varianta 3D, precum si pe 3LP-uri, ca data de aparitie fiind anuntata ziua de 28 august.

"From The Setting Sun… (In Wacken)" ca si curiozitate tehnica, a fost filmat cu ocazia Festivalului in aer liber Wacken Open Air festival 2013 cu 9 camere HD, iar "…To The Rising Sun (In Tokyo)" cu ocazia concertului de la Nippon Budokan, in Tokyo in luna aprilie 2014 si a avut un disponibil tehnic de 12 camere HD, toate acestea pentru cei care ar putea fi oarecum invidiosi.

O trupa, doua multimi, doua tari, o povestire despre doua orase. Din Wacken-ul german cu al sau festival in aer liber, unul din cele mai mari festivaluri metal si pana in cel mai venerat loc din Japonia, Nippon Budokan, fiecare cu personalitatea sa, inregistrarile au fost memorabile.
Wackenul este o poveste de succes, pornita de la o idee rurala a doi prieteni, si devenind unul din cele mai bine organizate festivaluri de metal, din punctul de vedere al facilitatilor, securitatii, scenei, si al a locurilor de campare...intreaga productie fiind de altfel una de exceptie. Multimea prezenta la acest festival, este unica, prin faptul ca ei se afla acolo doar pentru aceasta intalnire si nu neaparat pentru vreuna din trupele prezente.
Prin contrast, Budokan este un templu al pacii, legendarul "Made In Japan" fiind inregistrat partial aici, fiind un loc generos a carei acustica impresioneaza si azi. 

http://www.deeppurple.com/news/