kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Pe 2 februarie, in cadrul celei de-a 30-a editii a Festivalului International de Film de la Santa Barbara ( SBIFF ), va avea premiera documentarul despre trupa Kansas, intitulat "Miracles Out Of Nowhere".

Filmul, care spune povestea trupei prin membrii sai Phil Ehart, Dave Hope, Kerry Livgren, Robby Steinhardt, Steve Walsh si Richard Williams, va avea debutul mondial luna viitoare, in avans fata de lansarea sa din luna martie.

Producatorul acestui proiect, Budd Carr, afirma ca "este o onoare ca premiera acestui documentar sa fie selectata cu ocazia acestui festival. Ca si rezident, de mai mult timp in Sanata Barbara, va fi emotionant sa celebram a 40-a aniversare a trupei Kansas ca parte a acestui festival international de film".


Miracles Out Of Nowhere, documentarul despre trupa Kansas, va fi lansat pe 24 martie 2015, prin Epic Records si Legacy Recordings; pachetul ce contine DVD/CD-ul, va include pe langa filmul documentar si un cd cu cele mai mari hituri, extrase de pe albume si multe altele.

Trupa va oferi fanilor, care achizitioneaza direct de la ei, DVD-ul sau Blu-ray-ul, un disc exclusiv cu materiale ce nu sunt incluse in alta parte.


classicrock.teamrock.com