kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Avand in vedere ca au fost necesari 20 de ani ca sa ajunga aici, si ca au ramas materiale din sesiunile de inregistrare la albumul din 1994 Division Bell, fanii ar trebui sa fie convinsi ca nu va exista un alt album al celor de la Pink Floyd dupa acest ‘The Endless River‘, a carui aparitiei se anunta pe 10 noiembrie. 

Acesta a mesajul lui Gilmour in interviul acordat postului de radio BBC6 Music. Mesajul are o logica cat se poate de reala: decesul lui Rick Wright din 2008, i-a facut pe Gilmour si pe bateristul Nick Mason, ultimii membrii activi ai grupului. 

‘Endless River’, va fi un album tribut adus talentului lui Wright, Gilmour recunoscand ca nu i-a acordat intotdeauna importanta corespunzatoare, oamenii avand atitudini diferite in modul in care fac lucrurile, gandind diferit efortul celuilalt sfarsim prin a nu aprecia corect eforturile celorlalti. 



Acest album, nu va fi ultima data cand vom auzi de Wright, a mai spus Gilmour, facand referire la un material in pregatire pentru un proiect personal si pe care se va auzi Wright, insa acesta nu va fi un Pink Floyd.

Cu cat se apropie data lansarii noului album Pink Floyd, fanii se lamuresc cu o serie de aspecte legate de album, precum faptul ca ‘The Endless River’, ultimul album Pink Floyd, va avea undeva la 55 de minute si pe una din inregistrari beneficiaza si de prezenta celebrului fizician Stephen Hawking in piesa ‘Talkin’ Hawkin’, una din noile piese a albumului. 
Aceasta inregistrare, a mai fost folosita si in ‘Keep Talking,’ o piesa de pe memorabilul ‘The Division Bell‘, album ce a dominat topul Billboard prin 1994.


Pink Floyd

Acest nou album se bazeaza pe materialele ramase de la inregistrarea ultimului lor album ‘The Division Bell‘ si va fi un fel de continuare a acestuia, pornind de la ultima fraza a piesei ‘High Hopes‘ ( “the endless river, forever and ever” ), piesa cu care se incheie albumul din 1994. 
Un alt titlu intalnit in discografia Pink Floyd si care se va regasi si pe acest nou album este ‘Autumn ’68,’ cu referire la mai vechea ‘Summer ’68,’ de pe albumul din 1970 ‘Atom Heart Mother.’


‘Louder Than Words’, singura piesa neinstrumentala, va beneficia de vocea lui David Gilmour, incluzand de asemenea si contributii ale quartetului britanic Escala.
Gilmour si Nick Mason au inceput munca pentru completarea inregistrarilor ramase anul trecut, de notat ca aceasta a fost ultima colaborare cu fostul lor coleg Richard Wright, decedat in 2008. 
Albumul ‘The Endless River’, contine 18 piese in marea lor majoritate piese intrumentale, din care 12 scrise de sau in colaborare cu Wright.
Asa cum a mentionat fanilor, Roger Waters nu va participa la aceste inregistrari.

Aveti mai jos si lista pieselor ce sunt incluse pe ultimul album Pink Floyd, Endless River:

01. Things Left Unsaid
02. It’s What We Do
03. Ebb And Flow
04. Sum
05. Skins
06. Unsung
07. Anisina
08. The Lost Art of Conversation
09. On Noodle Street
10. Night Light
11. Allons-y (1)
12. Autumn’68
13. Allons-y (2)
14. Talkin’ Hawkin’
15. Calling
16. Eyes To Pearls
17. Surfacing
18. Louder Than Words

http://ultimateclassicrock.com