kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Joe Walsh spera sa participe si James Gang 
Dupa cum spune Joe Walsh, Eagles vor sarbatori aniversarea a 40 de ani printr-un turneu retrospectiv anul viitor. "Toata lumea a vazut spectacolul nostru, asa ca trebuie sa venim cu ceva nou," declara chitaristul pentru Rolling Stone. "Am adunat atata material din zilele de inceput ale formatiei, inregistrari audio si video, care va merge foarte bine cu noile cantece. Vom combina piese vechi si noi."

Walsh spune ca trupa intentioneaza sa realizeze acest turneu in 4 sau 5 luni in prima jumatate a anului viitor, si asta inseamna ca va avea suficient timp si pentru alte proiecte. El tocmai a terminat lucrul la un nou album solo pe care vrea s ail lanseze in februarie sau martie, si vrea sa participe la turneu alaturi de James Gang.

El spune ca trupa, in alcatuirea sa noua nu a mai scos nici un album din 1971. "Ar trebui sa inregistram macar patru piese asa cum intentionam noi. Daca reusim sa realizam aceste piese si sa le postam pe internet, am avea parte de stimulentul necesar ca sa ne punem din nou pe treaba. Sper sa iasa bine proiectul n ostru pentru anul viitor" a mei spus el.


www.rollingstone.com