kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
"The Wall" va incepe turneele in US anul viitor. Roger Waters este decis sa duca in USA noua sa productie, intr-o versiune noua, a albumului The Wall in 2012, de data aceasta programand spectacole impresionante in fiecare mare centru de spectacole din America. Locatiile alese sunt urmatoarele AT&T Park in San Francisco (11 mai), BC Place in Vancouver (26 mai), Wrigley Field in Chicago (8 iunie), Rogers Center in Toronto (23 iunie) si Citizens Bank Park in Philadelphia (14 iulie). Intre aceste date, Waters va canta in diverse alte locuri, selectand si unele care au fost omise anul trecut.
Waters, membru fondator al Pink Floyd, a compus marea majoritate a pieselor de pe albumul The Wall si l-a inregistrat impreuna cu trupa in 1979. Este si la aceasta ora unul dintre cele mai de succes dublu albume din istoria muzicii. Pink Floyd au cantat aceasta opera rock de 29 de ori in intregime in 1980. Waters a mai realizat un spectacol special in Berlin in 1990, pentru a celebra caderea Zidului Berlinului.
In 2010 si 2011, Waters a oferit spectacole cu The Wall de mai mult de 120 de ori in intreaga lume, intr-o regie care includea foarte multe efecte speciale de senzatie. "Vom realiza proiectii la peste 140 de iarzi," Waters declara pentru Rolling Stone in Septembrie. "Asa ca acum va fi mai bine de 1,500 pixeli de mare. Am facut teste de lumina in Fenway Park si Wrigley Field si pe Yankee Stadium numai ca sa vedem cum e cu lumina ambientala. Si este bine, functioneaza minunat."


www.rollingstone.com