kptv logo
On air
Webcam
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
CURSUL VALUTAR SI VREMEA
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
RECOMANDAREA SAPTAMANII
Radio Vectors by Vecteezy

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Facebook Twitter email
Pete Townshend i-a numit pe cei de la Apple "vampiri digitali" care "sug sangele" artistilor si "distrug dreptul de autor asa cum il stim " intr-un discurs tinut in Salford, England. El i-a atacat pe fanii care descarca muzica ilegal de pe internet, spunand ca "ar putea sa vina, la fel de bine, sa fure si bicicleta fiului meu, daca tot sunt pusi pe treaba … ma intreb unde a disparul moralitatea si justitia sociala."
Chitaristul de la The Who a recunoscut ca el nu este mesagerul perfect pentru aceste sentimente. "Este greu sa argumentezi acest lucru din pozitia mea. Mie mi-a mers bine. O persoana creativa prefera ca muzica sa sa fie furata si sa se bucure lumea de ea decat sa fie ignorata. Aceasta este dilema tuturor: sa mor de foame si sa fiu cunoscut, sau sa fiu ignorat dar sa manac bine."
Alte noutati ale celor de la Who, grupul relanseaza o noua editie de lux a celebrei lor opere rock din 1973 Quadrophenia pe 15 noiembrie. Cu toate ca se vorbeste despre un nou turneu al trupei, intr-un interviu recentTownshend a spus ca deocamdata este doar o idee care pluteste in aer. "Cred ca Roger [Daltrey] se simte prea in varsta pentru a fi identificat cu Jimmy cand era tanar. Roger se gandeste la asta, chiar si acum cand este in turneu cu Tommy in jurul lumii, si cred ca se distreaza de minune."


www.rollingstone.com